Torsdag d. 25. august havde vores billedkunstelever et lidt usædvanligt billedkunstmodul i form af en faglig fællestime med den unge papirkunstner, David Gottschalck Bolving.
Fællestimen var en del af forløbet ”Komposition og kontraster”, og efter Davids oplæg var alle elever selv i gang med papir og saks for at prøve den svære kunst efter – bl.a. at tegne først og klippe med stor præcision. Og huske at tegne spejlvendt …

David Gottschalck Bolving laver detaljerige – ofte meget store – papirklip, der rammes smukt ind på sort baggrund. David, der selv er opvokset i Odense, introducerede og inspirerede eleverne til selv at prøve teknikken gennem et spændende oplæg og korte workshops på de enkelte billedkunsthold.

Fællestimen var også en del at billedkunstfagets karrierelæring, i og med David indledningsvis fortalte om at færdes på livets mange veje, om at turde gå sine egne veje, om at tænke utraditionelt og fx kombinere papirklip med en teknisk-naturvidenskabelig interesse – og om at holde et fast greb i kunsten og kreativiteten i sit liv og som ung studerende.