Sct. Knuds Gymnasium ønsker at forbedre koblingen mellem gymnasietiden og den efterfølgende karriere. I den forbindelse vil inviterer vi årligt tidligere elever til at fortælle om deres karriere, altså fra dimissionen på Sct. Knuds til i dag.
Måske har tilfældighederne ført dig til Tåsinge eller Thailand eller noget helt andet, eller måske er du målrettet gået efter en bestemt uddannelse. Uanset fortællingen er den din, og den er interessant for vores elever i et karrierevalgsperspektiv, fordi den kan inspirere – også selvom du ikke har en lang videregående uddannelse eller laver noget helt specielt. Det helt almindelige er lige så vigtigt at bringe i spil.
På en alumnedag fortæller du en gruppe elever om din karriere og livsbane i ca. 10 minutter, og bagefter har de garanteret en del spørgsmål.
Hvis du kunne tænke dig at være med, så skriv til uddannelsesleder Rikke Juel Enemærke på re@sctknud-gym.dk, og skriv et par ord om dig selv og din karrierevej – eller skyd genvej og udfyld formularen, som du finder på https://www.sctknud-gym.dk/om-os/alumner. Angiv dine kontaktoplysninger, som vi vil gemme i en ”bank”, så vi kan kontakte dig på et senere tidspunkt. Vi bruger din beskrivelse som case-eksempel her på hjemmesiden.

Senest afholdte arrangementer