Jobopslag

Sct. Knuds Gymnasium har et antal ledige stillinger fra d. 1/8 2024. Fagene fransk, spansk og latin har særlig interesse. Også ansøgere med idræt i kombination med et andet fag vil kunne have interesse. Ansøgere med idræt vil næppe kunne tilbydes fuld tid.

Udover ovenstående har vi endvidere 1-2 barselsvikariater på nedsat tid i dansk.

Ansøgere opfordres til eksplicit at tilkendegive, om de både er interesseret i faste og midlertidige ansættelser, på fuld tid og på nedsat tid.

Sct. Knuds Gymnasium er et moderne stx-gymnasium placeret i Odense M med 33 klasser, hvor fællesskab, trivsel og faglighed vægtes højt.

Vi sætter en ære i at gøre nutidens unge i stand til at blive fagligt styrkede, læringsparate og livsduelige, hvilket afspejler sig både i vores daglige virke og i vores langsigtede mål.

Sct. Knuds Gymnasium er et udviklingsorienteret gymnasium med samarbejdsrelationer til såvel lokale folkeskoler, aftagerinstitutioner samt lokale organisationer og erhvervsliv. Herudover arbejdes der løbende med at udvikle undervisningen gennem pædagogiske og didaktiske projekter.

Skolen råder over gode undervisningsfaciliteter – herunder makerspace, gastrolab, studiecenter og gode idrætsfaciliteter. Der hersker en sund trivsel på vores skole blandt både elever og medarbejdere. Som ny kollega vil du fra dag ét blive en del af et hold, hvor det kollegiale fællesskab på tværs af faggrupper og fagområder er kendetegnet ved imødekommenhed og åben dialog med gode muligheder for såvel faglig sparring som sociale fællesskaber.

Skulle der være spørgsmål i relation til stillingsopslaget, kan de rettes til vicerektor Thomas Secher Lund på telefon 27 13 27 54 inden for normal arbejdstid.

Ansøgningsfristen er d. 7/4 kl. 23.59.
Vi forholder os alene til ansøgninger fremsendt til gymnasiejob.dk.
Samtaler forventes afviklet d. 15-16/4.

Søg jobbet