Sæt kryds i kalenderen mandag d. 27/11! Her inviterer Sct. Knuds Forældreforening til foredrag med Weekendavisens russiskfødte korrespondent, Andrey Kazankov, der taler om krigen i Ukraine.
Andrey Kazankov var i Kyiv, da russiske bomber begyndte at ramme den ukrainske hovedstad den 24. februar 2022. Ligesom mange andre eksperter havde han på den ene side forventet et russisk angreb, mens han på den anden side alligevel blev overrasket over omfanget.
I foredraget vil Andrey Kazankov fortælle, hvorfor Vladimir Putin for en gangs skyld satsede alt på ét bræt, ligesom han kommer ind på, hvorfor Ruslands præsident ikke gjorde det under den første mindre krig mod Ukraine i 2014, da det ellers var nemmere at erobre ukrainske territorier.
Kunne vi i Vesten mon have gjort noget for at forhindre krigen? Hvor længe kommer krigen til at vare? Hvordan ender den? Få Andreys bud på svar på disse spørgsmål og find samtidig ud af, hvilke konsekvenser krigen kommer til at få for Ukraine, Rusland og Vesten.
Arrangementet er åbent for alle og foregår i elevkantinen kl. 19.30-21. Medlemmer af Forældreforeningen har gratis adgang. Du kan melde dig ind på stedet, eller du kan se på siden Forældreforeningen, hvordan du melder dig ind.

Andrey Kazankov / X