Vi er utroligt glade for, at vi i år kan indbyde alle 2.-3.-klasser med forældre til vores store årsfest fredag d. 4. marts!


BEMÆRK: Vi forventer i skrivende stund, at vi kræver Coronapas fra alle festdeltagere. Vi opfordrer til, at alle deltagere møder op nytestede. Som med alt andet i relation til COVID-19 kan vi jo desværre ikke garantere, at der ikke kommer nye varianter og nye restriktioner, men det forholder vi os løbende til, hvis det bliver tilfældet. Vi opdaterer derfor løbende her på hjemmesiden helt frem til d. 4. marts.


I 2020 og 2021 blev vi ramt af forsamlingsforbud og COVID-19-restriktioner, men det bliver nu i 2022 igen muligt at afholde en årsfest på Sct. Knuds Gymnasium.

Normalt er årsfesten for alle nuværende elever samt gamle elever og 2.g-forældre, der inviteres til spisning som en del af klassernes studietursforberedelser.
I år afholdes årsfesten dog i en ny form. Der er tale om en opsamlingsfest, hvor 2.g og 3.g inviteres til spisning med forældre. 3.g’erne var på deres studieture i efteråret, og selv om årsfesten afholdes efter studieturen, har vi prioriteret, at 3.g’erne skal have deres forældre med til årsfesten: 3.g’erne har siden marts 2020 fået aflyst så mange sociale arrangementer i skoleregi, at vi har valgt at lave dette twist på årsfesten 2022. Som en følge heraf inviteres 1.g’erne og tidligere elever ikke pga. pladsmangel.
Vi håber selvfølgelig, at vi i 2023 er 100% tilbage til vores almindelig, traditionsrige årsfest!

Årsfestspisning

Program for aftenen:

  • Kl. 17.30: Indgang
  • Kl. 18.00: Spisning i hal og kantine, velkomst ved Susan
  • Kl. 19.45: Oprydning efter spisning
  • Kl. 20.00-01:00:

Diskotek i elevkantinen
Spejlguitar spiller i lampecafeen i aulaen (dansemusik)
Cover Supply spiller til halbal (dansemusik)
Danseundervisning for forældre i drengesalen
Vinbar på 60’er-gangen, hvor Halvbror spiller


Der er tilmeldingsfrist søndag d. 27. februar 2022

Billetkøb årsfest 2022