Vi er glade for at kunne indbyde studenterjubilarer til dimission! Sct. Knuds Gymnasium indbyder med stor glæde 25-års, 40-års, 50-års- (og evt. øvrige) jubilarer til årets festlige fejring af de nyudklækkede studenter. Dimissionen finder sted

fredag d. 23. juni kl. 10-ca.11:30
i skolens idrætshal.

Vi dimitterer årets 284 studenter og ser frem til besøget af gamle elever.

Kontakt sekretær Lene Pedersen senest mandag d. 19. junilepe@sctknud-gym.dk med henblik på reservation af pladser på rækkerne umiddelbart bag årets studenter. Vi beder om, at én kontaktperson pr. klasse med jubilarer kontakter skolen og oplyser det præcise antal deltagere samt jubilæumsår/klasse.

Skolen serverer efter dimissionen et lille glas vin/vand i Studiecenteret, og jubilarer er velkomne til at gå en tur rundt på skolen og se bygningerne og lokalerne anno 2023.

På billederne herunder ses lærergruppen og et klasselokale med elever anno 1952. Disse deltager næppe i årets dimission, men ikke desto mindre håber vi, at mange jubilarer igen finder vej til skolens hal og medvirker til at gøre begivenheden festlig og højtidelig for årets studenter, pårørende og skolens ansatte.

Lærergruppen på Sct. Knuds Gymnasium anno 1952
Lærergruppen på Sct. Knuds Gymnasium anno 1952
Klasse på Sct. Knuds Gymnasium anno 1952
Klasse på Sct. Knuds Gymnasium anno 1952