Gymnasieelever fra hele landet havde for et par uger siden kvalificeret sig til finalestævnet i Beachvolley, som blev afholdt d. 13/10 i Odense Beachvolley Klub med de bedste elever fra Sjælland, Jylland og Fyn.

Laura fra 1g11 og Caroline fra 2.a gik ubesejret gennem deres damepulje – dog voldte ét team fra Rysensteen Gymnasium lidt problemer i et enkelt sæt, indtil den rigtige rytme var fundet. Damerne strøg gennem semifinalen og videre til finalen, hvor de mødte Rysensteen-teamet fra tidligere. Denne gang var damerne dog bedre forberedt og tog en flot sejr!

På herresiden havde vi Peter og Christian fra 2.s, som udviste stor kampånd i alle kampe og ligeledes endte ubesejrede i deres pulje (men ikke ubesværet takket være Slagelse Gymnasiums team). I finalen mødtes Sct. Knuds og Slagelse igen til et brag af en finale, hvor det blev så alvorligt, at trøjerne måtte af og publikum måtte holde vejret i ren spænding. Efter et meget tæt 2. sæt kunne herrerne flot kalde sig for vindere.

Smilene var store og humøret var højt. Da dagen var omme, kunne Sct. Knuds Gymnasium kalde sig danmarksmestre i beachvolley i dame- og herrerække!

STORT TILLYKKE TIL BEGGE HOLD!

Se billeder fra DM-stævnet