ENDELIG! I 2020 og 2021 blev vi ramt af forsamlingsforbud og COVID-19-restriktioner, men fredag d. 4. marts 2022 var Sct. Knuds Gymnasiums legendariske årsfest igen mulig at afholde.

Normalt er årsfesten for alle nuværende elever samt gamle elever og 2.g-forældre, der inviteres til spisning som en del af klassernes studietursforberedelser.
I år fik årsfesten en ny form; der blev tale om en opsamlingsfest, hvor både 2.g og 3.g var med til spisning med deres forældre.

3.g’erne var på deres studieture i efteråret, og selv om årsfesten afholdes efter studieturen, var det en helt bevidst prioriteret, at 3.g’erne SKULLE med – og have deres forældre med til årsfesten. Vi har været kede af det, hver gang 3.g’erne siden marts 2020 har fået aflyst sociale arrangementer i skoleregi!

Der var fuld gang i den på fire musikscener:

  • Diskotek i elevkantinen, hvor både elever og forældre sås på floor …
  • I aulaen hvor Spejlguitar spillede dansemusik i lampecafeen
  • I hallen til “halbal” med Cover Supply
  • På 60’er-gangen, hvor Halvbror spillede i vinbaren.

Alle steder kunne elever og forældre i en skøn blanding feste sammen, og vi kunne ikke have ønsket os en bedre aften til at skyde foråret ind – og indlede slutspurten for 3.g-årgangen, der før vi aner det sidder i hallen med deres flotte rød-hvide huer på.