Stillingsopslag i musik

Sct. Knuds Gymnasium tilbyder med tiltrædelse d. 1/8 2020 en fast stilling som underviser i musik i kombination med et andet fag. Den ledige stilling skyldes, at en af vores afholdte musikundervisere har valgt at gå på pension. Han har sammen med skolens øvrige musikundervisere skabet et lille, men stærkt musikmiljø på skolen, som betyder, at studieretninger med Musik A i øjeblikket eksisterer på alle tre årgange. En ny kollega i musikfaggruppen skal bidrage med faglighed, engagement og idérigdom, så den gode udvikling kan fortsætte. Det vil desuden være ønskeligt, at den nye kollega har lyst til at gå ind i arbejdet med frivillig musik, hvortil eksempelvis hører bandøvning og korarbejde. Kan man tilmed bidrage med viden om PA-udstyr og -opsætning, vil det være et plus.
Vi er et moderne stx-gymnasium placeret i Odense M med 33 klasser. Vi vægter fællesskabet og trivslen både blandt elever og personalet højt, og vi ser et velfungerende socialt miljø som forudsætningen for, at rammerne for at lære er optimale.
Sct. Knuds Gymnasium er del af det almenpædagogiske samarbejde på Fyn, der understøtter pædagogisk udvikling på de fynske gymnasier. Derudover deltager skolen i en række formaliserede samarbejder, blandt andet i regi af Odense STX, Globale Gymnasier, Akademiet for talentfulde unge og Forskerspirer.
Skulle der være spørgsmål, kan de rettes til vicerektor Thomas Lund på telefon 27132754 inden for normal arbejdstid.
Elektronisk ansøgning kun via gymnasiejob.dk senest 14/4 2020 kl. 10.00
.

SØG JOBBET