Udvekslingselever

Hvert år har vi et antal udvekslingselever fra forskellige dele af verden. Under deres ophold hos os er de elever i forskellige klasser på skolen, og desuden følger de danskundervisning på Studieskolen.
Opholdet i Danmark giver dem et godt indblik i dansk kultur og sprog, og deres danske klassekammerater får også et godt kendskab til udvekslingselevernes hjemlande.

Udveksling 

Udveksling _01Hej, jeg hedder Otavio. Jeg er 17 år gammel. Jeg kommer fra Brasilien, fra en by som hedder Minas Gerais. Jeg kan lide at spille fodbold, og spille guitar, gå ud med vennerne. Jeg er glad for mine værtsfamilie og mine klassekammerater og resten af mine venner. Jeg savner selvfølgelig Brasilien, men det er en god oplevelse jeg får, når jeg er her. Jeg har det rigtig godt i Danmark og håber at det bliver ved indtil jeg er hjemme i Brasilien igen. Jeg elsker Danmark.

Udveksling _02

 My name is Arvind, I come from Mumbai, India. I’m 16 years old, and I play Tennis, Squash, Basketball and many more sports.
I also like to travel around the world, I have been to many places yet which were pretty interesting. I also like taking pictures.

Udveksling _03

 

My name is Heitor Martins Bino. I’m 17 years old, from Brazil. I Like to play with robots, developing and programming them, and play Harmonica.

 

 

Udveksling _04Hello my name is Diego Marquez. I’m 15 years old and from the United States of America, El Paso Texas. I have three brothers and one sister. And I’m in the Rotary exchange program. My favorite things to do are play sports, I like to play soccer, basketball, and swim. In El Paso the weather is usually 90 to 100 degrees Fahrenheit, so coming to Denmark is very cold. So far I have been here 5 months and I am enjoying it very much and can't wait for the snow.

Udveksling _05Hej Sct. Knuds! Jeg hedder Carlos og jeg kommer fra Brasilien. Jeg har været her for seks måneder og jeg skal være her i seks mere! Jeg kan godt lide musik og spiller klavier, går ud med mine vennerne og træner i fitness. Også, den bedste at bliver i Danmark er at prøv at tale og lær dansk. Jeg håber når dette år er forbi jeg kan tale og forstå mere ind lidt dansk. Danmark er en fantastisk land, også en lidt koldt! Jeg nyder meget og jeg ved godt jeg vil komme at savne her!